Halaman

01 Disember 2015

Kembali Menulis

Lama rasanya aku tak menulis di blog ni. Sebuk hal sekolah..sebok hal buat design t-shirt orang.

Biasanya akhir tahun macam inilah baru dapat update sikit cerita2 terbaru.

26 Nov lepas aku ke APBM untuk pembugaran frog vle.Orang lain dah sedap cuti aku terpaksa ke sini dengar bengkel. Banyak juga ilmu yang dapat.

Harap2 balik sekolah nanti kena kerja kuat sikit untuk flog vle ni huhu

28 November 2015

SEPARUH AKHIR PIALA MALAYSIA 2015

Pahang vs Selangor
Felda vs Kedah

KEPUTUSAN SUKU AKHIR 2 PIALA MALAYSIA 2015

Kedah vs PKNS
Felda vs JDT
Pahang vs Lions
Selangor vs Sarawak

JDT TEWAS DI LARKIN

Pasukan JDT tewas kepada pasukan Felda United 2-1.
Pasukan Felda mara ke separuh akhir dengan agregat 3-2..

17 Jun 2015

Solat Tarawih Pertama 2015

Jeruk Asam Boi

Player Perak Datang

Laksa Pak Ngah Kuala Kangsar

Latihan Badminton Daerah Perak Tengah

Masuk Majalah 3

Ronda2 di Penang

Larian Pertabalan Sultan Perak

Galeri Sultan Azlan Shah

Latiahan Bola Sepak SKSP 2015

Ustaz Azhar Idrus di Masjid Tok Guru

Juara Bola Sepak Daerah Perak Tengah

Mesyuarat PIBG 2015

Hajat Tak Sampai

Riadah di Tasik UTP

Olahraga Daerah Perak Tengah 2015

Lipan Durjana

Kem Membaca Murid

Majlis Tabal Pusaka di Pasir Salak

Badminton Di SMK Layang2 Kiri

Galeri Sultan Azlan Shah

Kelas Membaca Murid

16 Jun 2015

Daulat Tuanku

Masjid Kristal

Pantai Batu Buruk

PAMERAN KERIS TAMING SARI

04 Jun 2015

LUMUT RUN 10KM

Sebelum Lumut Run minggu depan..kena praktis running walaupun ada di Kelantan sekarang huhu.Takut semput woi..biasa 5 KM je ni 10KM kena kuat kayuh sikit huhu

20 Mei 2015

Hadiah Hari Guru

06 Januari 2015

STADIUM BAKRI RAIS BANJIR

Foto yang sempat aku rakamkan pada 29 Disember 2014 keadaan di Stadium Mini Bakri Rais Bota Kanan.
Memang cukup luar biasa air naik kali ni.Sampai padang penuh dengan air banjir.Semoga kita mengambil iktibar atas kejadian dan redha atas ketentuan takdir ini.

27 Disember 2014

LALUAN PANTAI TIMUR 28/12/2014 AKU SEMALAM

Sape yg ade nak balik KL ni laluan aku smlm..

LALUAN PANTAI TIMUR 28/12/2014
kubang kerian-wakaf stan-pasir tumbuh-pasir putih-jertih-gong kepas-

ikut laluan pantai kuala terengganu tembila-permaisuri-penarik ikut jln pantai.

sampai simpang 3 batu rakit ambil kanan arah ke LPT.
Masuk highway terus saja & exit tol paka.Jalan depan tutup kena keluar tol paka.

dari exit tol paka-ambil arah kerteh-loji petronas.

Terus sampai kampung kemasik.Ambil kanan bila nampak signboard msk LPT.

Teruskan jalan ambil arah sampai bandar seri bandi

Masuk tol persimpangan kijal.Terus masuk LPT jgn keluar mana2. Teruskan memandu sampai exit tol gambang.xpayah exit kuantan atau terus KL.Sebab kalau terus KL mungkin akan exit tol maran.Depan jalan tutup.

Exit gambang-ambil arah-muazam shah-segamat- nampak signboard kanan terus keluar arah bahau/n.sembilan.

ahmadtarmizitalib.blogspot.com

09 Disember 2014

ZOO TAIPING

JERUK ASAM BOI POWER

PERKHEMAHAN KOKURIKULUM

PSKPP PERAK JOGATHON

PASAR SITI KHADIJAH

LATIHAN BOLA CUTI SEKOLAH